Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Villa San Sebastian Curaçao 2023.

Boekings- en Betalingsvoorwaarden:
Wanneer u interesse toont in een verblijf bij Villa San Sebastian Curaçao ontvangt u van ons een aanbieding voor de gewenste periode en de algemene voorwaarden. Deze aanbieding is geldig tot 5 dagen na ontvangst en op basis van de ontvangen gegevens en beschikbaarheid!
Wanneer u de ontvangen aanbieding accepteert hebben wij een bindende overeenkomst en is de kamer voor u gereserveerd, u ontvangt een bevestigingsmail en de factuur voor uw verblijf bij ons.
Wij accepteren alleen boekingen vanaf minimaal 4 nachten!

Bij boekingen binnen 30 dagen voor de dag van aankomst ontvangt u een factuur voor 100 % van de verblijfskosten.
De boeking en kamer zijn gegarandeerd, wanneer de betaling binnen 5 dagen na ontvangst van de factuur op onze rekening is bijgeschreven.
U ontvangt van ons een boekingsbevestiging.

Bij boekingen langer dan 30 dagen voor aankomst ontvangt u de factuur waarop twee betalingstermijnen vermeld staan.
De kamer is voor u gereserveerd wanneer de betaling van de 1e termijn á 25% van de verblijfskosten binnen 5 dagen na ontvangst van de factuur op onze rekening is bijgeschreven.
Hierna ontvangt u van ons een boekingsbevestiging.
De betaling van de 2e termijn á 75% van de verblijfskosten dient 8 weken voor de aankomstdatum op onze rekening bijgeschreven te zijn.
De boeking en kamer zijn gegarandeerd wanneer het gehele bedrag van de verblijfskosten is voldaan. 

Wij accepteren geen creditcards of cheques.

Annuleringsvoorwaarden:
Wij hanteren de algemene annuleringsvoorwaarden zoals hieronder vermeld.
Wij adviseren een goed dekkende ( Pandemie proof ) reisannulerings-verzekering af te sluiten en de regels te volgen die op dat moment gelden voor eventuele reis restricties naar Curaçao.

Wilt u de accommodatie na boeking vanwege omstandigheden annuleren dan worden de volgende percentages van de verblijfskosten in rekening gebracht:
• meer dan 8 weken voor de dag van aankomst: 25% van de verblijfskosten.
• tussen 8 en 6 weken voor de dag van aankomst: 75% van de verblijfskosten.
• tussen 6 weken en de dag van aankomst: 100% van de verblijfskosten.

Aansprakelijkheid:
Villa San Sebastian Curaçao aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal, verlies, schade of letsel van of aan zaken of personen, van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van het verblijf bij Villa San Sebastian Curaçao en/of de huur of gebruik van de accommodatie en/of andere faciliteiten.
n.b. Bovenstaande geldt tevens voor bezoekers die op uw uitnodiging op het terrein van Villa San Sebastian Curaçao verblijven en gebruik maken van onze faciliteiten.
Aansprakelijkheid voor schade bestaande uit derving van reisgenot of bedrijfs- en andere gevolgschade is in alle gevallen uitgesloten.
Villa San Sebastian Curaçao is in geen geval aansprakelijk voor schade waarvoor aanspraak op vergoeding bestaat uit hoofde van een reis en/of annuleringsverzekering of enige andere verzekering.

Goed om te weten:
*Inchecken in principe op de dag van aankomst na 15.00 uur, uitchecken op de dag van vertrek uiterlijk om 10.30, indien anders gewenst, graag in overleg. Als uw studio niet beschikbaar is voor een latere uitcheck dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de gastenbadkamer met douche en toilet. Hier kunt u ook uw koffers veilig opbergen.
*Roken en kaarsen branden is toegestaan op het terras en bij het zwembad, mits andere gasten geen hinder ondervinden. In verband met de brandverzekering is het branden van kaarsen en roken in de kamers niet toegestaan!
*In de kamers vindt u koffie, thee, suiker, afwasmiddel, toilet papier etc. voor het eerste gebruik,
dit wordt niet aangevuld.
*Water en elektra zijn kostbaar op Curaçao, de prijzen voor de kamers zijn inclusief normaal gebruik,
dit willen we graag zo houden. Wilt u hieraan meewerken door licht en ventilator uit te doen wanneer u de kamer verlaat?
Wanneer er meer dan normaal gebruik geconstateerd wordt, zullen we dit met u bespreken en eventueel doorberekenen!
*Voor uw en onze veiligheid en om tegemoet te komen aan eisen van verzekeringsmaatschappijen dient u bij het verlaten van het terrein de ramen dicht te doen en de deur van de studio af te sluiten!
*Om niet in het donker thuis te komen kunt u een lampje laten branden op het terras!
*Het gebruik van onze accommodatie en het zwembad is alleen voor onze gasten.
Mocht u gasten mee willen nemen naar Villa San Sebastian Curaçao dan kan dat alleen in overleg en met instemming van ons, we willen graag weten wie er aanwezig zijn bij Villa San Sebastian Curaçao. Wij garanderen een rustige en prettige omgeving daarom wordt het aantal extra gasten slechts beperkt toegestaan. Indien de extra gasten gebruik willen maken van ons zwembad dan geldt een tarief van ANG 30 per persoon per dag.
*De badhanddoeken zijn alleen voor gebruik op ons terrein, niet voor op het strand. Voor het strand hebben we speciale strandhanddoeken welke op verzoek aan u gratis worden uitgeleend.
*Uitspoelen van snorkelmaskers, waterschoenen en dergelijke graag bij het kraantje voor de zijingang van ons huis. Wilt u dit s.v.p. niet onder uw douche of bij de zwembaddouche doen in verband met verstopping van het riool!
*Wees zuinig op de remote control van de poort die u bij aankomst van ons ontvangt , bij verlies zijn wij genoodzaakt ANG 200,00 in rekening te brengen.
*Bij vragen neem gerust contact op via info@villasansebastiancuracao.com of via Whatsapp 0031-611168232 het mobiele nummer van Mary de Vries.

Villa san sebastian Curaçao

Mary de Vries & Huib van Wijngaarden

Adres

Kaminda
San Sebastian 4b
Sint Willibrordus Curaçao

Emailadres

info@villasansebastiancuracao.com

Telefoon

M: +5999-5238441
M: +31-611168232

WhatsApp en bellen via WhatsApp mogelijk

 

Copyright © 2022. All Rights Reserved.