Selecteer een pagina

Studio – Faya Lobi

 

Faya Lobi is een knusse hoek studio, de studio is ruim, 32m², smaakvol en met aandacht ingericht. Er is gekozen voor moderne roze/rode kleuren.

Luxe studio’s voor een droomvakantie!

De gezellige moderne zit/slaapkamer met hoog plafond, comfortabel tweepersoonsbed en volledig ingerichte kitchenette ademt een Carïbische sfeer, de studio biedt de uitstraling van een hotelsuite. De badkamer is ruim en van alle gemakken voorzien, wastafel en douche zijn beide voorzien van warm en koud water. De veranda grenst aan de Carïbische tuin van 1 hectare, met inheemse bomen en struiken zoals de Kalebas, Kenepa en Wabi, waar de tropische vogels naar hartenlust rondvliegen, de veranda biedt een prachtig uitzicht op de infinity pool en over het landschap van San Sebastian.

Net als de andere studio’s beschikt Faya Lobi over een entree via de eigen veranda en wordt de studio op natuurlijke wijze met behulp van nokventilatoren gekoeld door de tropische passaatwind.

De studio is geschikt voor 2 personen.

Faya Lobi en Flamboyant liggen direct naast elkaar. De veranda’s zijn gescheiden door een dichte houten wand die weggeklapt kan worden zodat er één veranda van gemaakt kan worden als u beide studio’s huurt én bij elkaar wilt zitten.

Villa San Sebastian Curaçao

Zie TRIPADVISOR voor de nieuwste prachtige reviews van Villa San Sebastian Curaçao! 

Gecertificeerd lid van brancheorganisatie Casha.

CASHA homepage

Logo Casha

Villa san sebastian Curaçao

Mary de Vries & Huib van Wijngaarden

Adres

Kaminda
San Sebastian 4b
Sint Willibrordus Curaçao

Emailadres

info@villasansebastiancuracao.com

Telefoon

M: +5999-5238441
M: +31-611168232

WhatsApp en bellen via WhatsApp mogelijk

 

Copyright © 2022. All Rights Reserved.